Se KVBS live i vinter – så här gör du

Den här säsongen kan du som är betalande kund/prenumerant på Katrineholms-Kuriren se alla KVBS bortamatcher live på webben utan extra kostnad. Den första nu på lördag.

Katrineholms kommun 6 november 2019 11:00

Sörmlands Medias satsning på livesänd sport fortsätter. Kunder hos Eskilstuna-Kuriren har i år kunnat följa både damallsvenska Eskilstuna United och speedwaylaget Smederna live på webben, och under året har vi på alla våra sajter visat såväl motocross som beachvolleyboll live.

Nu är turen kommen till bandy. Den här säsongen visas alla Katrineholms bortamatcher i Bandyallsvenskan live på kkuriren utan extra kostnad för våra kunder/prenumeranter. Det enda som behövs för att kunna se matcherna är en prenumeration och ett aktiverat konto på webben.

Är du inte prenumerant finns det flera olika erbjudanden att välja mellan. Du hittar dem här. Klicka på det alternativ som tilltalar dig och följ instruktionerna så är du snart igång. Bandymatcherna kan du se oavsett vilket alternativ du väljer.

På matchdagens morgon/förmiddag kommer sändningen läggas upp på kkuriren.se. Du klickar på den som på en vanlig webbartikel, och kommer då till själva tv-spelaren. Sändningen drar som regel igång tio minuter innan matchen börjar.

Den första matchen som visas live på kkuriren är bortamatchen mot Örebro nu på lördag (9 november). Se faktarutan nedan för övriga matcher som visas på webben.

Inte prenumerant? Bli det här!

Alla bortamatcher

9 november: Örebro

30 november: Borlänge

1 december: Falu BS

7 december: Boltic

14 december: Gripen

26 december: Nässjö

6 januari: Kungälv

18 januari: Skutskär

19 januari: Unik

8 februari: Lidköping

22 februari: TB Västerås

Inte prenumerant? Bli det här!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Sörmland

Tredje generationens Orbison rockar loss: "Gitarren är verkligen hans bästa vän"

Katrineholm

Brand i industrilokal i Katrineholm

Musik

Kvällsmys på After beach med social distansering

Katrineholm

Dufweholms herrgård öppnar efter rejäl coronasmäll

Katrineholm

Nostalgi: Gunnar och Alva Myrdal gav namn åt husen

Visa fler